Vi ses i Sommarkyrkan Stalpet

Välkommen till gemenskap och glädje i sommarkyrkan med öppna dörrar och vida horisonter.

Under tiden maj till augusti är de flesta samlingar förlagda till vår sommarkyrka. Den är vackert belägen strax intill Stalpets vattenfall och med en bedårande utsikt över Bredestaddalen.

Serveringen är öppen i samband med gudstjänster och samlingar

Här ligger Sommarkyrkan Stalpet

Program 2019 att ladda ner

Vill du hyra lokalerna i Sommarkyrkan Stalpet eller i Allianskyrkan:
Kontakta bokningsansvarig.

Söndagsklubben

Barnen har sin egen gudstjänst på söndag förmiddag. Söndagsklubben är till för barn från ungefär fyra års ålder och uppåt. Samlingen är i kyrkans ungdomslokaler. Det är sång, lek och pyssel. Men det viktigaste i söndagsklubben är undervisning från Bibeln.

Söndagsklubbens hösttermin börjar i september och slutar med en julfest ett par veckor före jul. Vårterminen börjar i mitten av januari, och så blir det sommarfest någon gång i maj månad. Någon gång per månad är söndagsklubbsbarnen tillsammans med de vuxna på gudstjänsten, ibland hela gudstjänsten och ibland en del av den.

Kontaktperson:
Emmeli Smedelid 076-244 53 33