Vill du vara en del i vårt team och se ungdomar växa?

Vill du vara med att utveckla och leda ett arbete där många ungdomar samlas för att komma närmre Gud? Vi behöver dig hos våra ungdomar!
I Aneby finns en lång tradition av ekumeniskt arbete och samarbete mellan församlingarna. Mycket av ungdomsarbetet är sedan länge gemensamt. Allianskyrkan och Korskyrkan har även gemensamma personalträffar med de anställda en gång varje vecka. Församlingarna är aktiva och bedriver arbete framåt med Jesus i centrum.

VAD HÄNDER I ANEBY?

Ungdomsarbetet i Aneby är stort. På fredagar finns 19.07 som är en utåtriktad ungdomssamling med ett kristet fokus och andakter. Till 19.07 söker sig många ungdomar varje vecka, här finns plats att göra skillnad hos ungdomarna!
E.S.T. (Ett Steg Till) är en återkommande samling för de som är lite äldre. E.S.T. har fokus på undervisning och lärjungaskap. En del av de som går på E.S.T. är ledare på 19.07.
UV-scout har en elit-patrull för de scouter som är äldst. Här finns en ungdomsledare med som ledare och får möjlighet att bygga relationer med ungdomarna.
Konfirmation bedrivs gemensamt mellan församlingarna och med hjälp av församlingarnas pastorer.
Utöver ungdomsarbetet har båda församlingarna annan verksamhet och firar Gudstjänst på söndagarna. Ungefär en söndag per månad är gudstjänsterna gemensamma.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god social förmåga och kan knyta kontakter med ungdomar. Du bör ha någon form av utbildning från bibelskola eller liknande för att kunna bemöta frågor och hjälpa ungdomarna i deras funderingar. Är du driven att arbeta framåt och har en musikalisk ådra ses det som positiva egenskaper i arbetet.
Tjänsten som ungdomsledare är 75% och kommer vara hos Allianskyrkan i Aneby. Tillträde för tjänsten sker efter överenskommelse. Förmånligt boende arrangeras vid anställning.

KONTAKT MM

Vid frågor kontakta: