Du är här:Start > Om oss > Syföreningen

Mitt i livet

Ett par hundra människor i olika åldrar och livssituationer. Det är vi som utgör Aneby Alliansförsamling. Bland oss finns de som har stark tro och övertygelse liksom de som kämpar med sin tro och som tvivlar, vacklar och ifrågasätter. Vi delar erfarenheter av att livet kan vara svårt, orättvist och jobbigt. Men också av att det kan vara fyllt av tacksamhet och glädje. Eller allting samtidigt.

Här, mitt i livet, vill vi vara en kyrka där vi är "Nära Gud - Nära Dig".
Välkommen till oss.

Syföreningen

I församlingen syförening är vi c:a 20 st kvinnor som brukar träffas varannan onsdag hemma hos varandra. Det brukar vara en mycket trevlig stund där vi dricker kaffe, pratar och handarbetar. Varje samling avslutas alltid med en liten andakt. Våra handarbeten säljs sedan på den Missionsauktion som vi arrangerar varje höst och ger på så sätt ett bidrag till församlingens arbete.

Är Du intresserad av att komma med, ring:
Barbro Fritz, 0380 - 40246
Maj-Britt Johansson, 0380 - 40894