Du är här:Start > Om oss > Söndagsklubben

Mitt i livet

Ett par hundra människor i olika åldrar och livssituationer. Det är vi som utgör Aneby Alliansförsamling. Bland oss finns de som har stark tro och övertygelse liksom de som kämpar med sin tro och som tvivlar, vacklar och ifrågasätter. Vi delar erfarenheter av att livet kan vara svårt, orättvist och jobbigt. Men också av att det kan vara fyllt av tacksamhet och glädje. Eller allting samtidigt.

Här, mitt i livet, vill vi vara en kyrka där vi är "Nära Gud - Nära Dig".
Välkommen till oss.

Söndagsklubben

Barnen har sin egen gudstjänst på söndag förmiddag. Söndagsklubben är till för barn från ungefär fyra års ålder och uppåt. Samlingen är i kyrkans ungdomslokaler. Det är sång, lek och pyssel. Men det viktigaste i söndagsklubben är undervisning från Bibeln.

Söndagsklubbens hösttermin börjar i september och slutar med en julfest ett par veckor före jul. Vårterminen börjar i mitten av januari, och så blir det sommarfest någon gång i maj månad. Någon gång per månad är söndagsklubbsbarnen tillsammans med de vuxna på gudstjänsten, ibland hela gudstjänsten och ibland en del av den.

Kontaktperson:
Emmeli Smedelid 076-244 53 33