Du är här:Start > Om oss > Länkar > Söndagsklubben

Länktips

Här följer några länkar till församlingar, organisationer och annat matnyttigt som nämns på vår hemsida eller som vi vill tipsa om.
Länkarna öppnas i ett nytt fönster.

Svenska Alliansmissionen
Fredstorgskyrkan, Aneby
Svenska Kyrkan, Aneby pastorat
Korskyrkan, Aneby
Folk och Språk
HCJB - Reach Beyond
SAM-hjälp
Heligt rum - 10 min i bön, här och nu, vid datorn
Mimmi Aronsson Vogt, som har tagit de flesta bilderna på vår sida
Vidare till intern sida för gudstjänstplanering

Söndagsklubben

Barnen har sin egen gudstjänst på söndag förmiddag. Söndagsklubben är till för barn från ungefär fyra års ålder och uppåt. Samlingen är i kyrkans ungdomslokaler. Det är sång, lek och pyssel. Men det viktigaste i söndagsklubben är undervisning från Bibeln.

Söndagsklubbens hösttermin börjar i september och slutar med en julfest ett par veckor före jul. Vårterminen börjar i mitten av januari, och så blir det sommarfest någon gång i maj månad. Någon gång per månad är söndagsklubbsbarnen tillsammans med de vuxna på gudstjänsten, ibland hela gudstjänsten och ibland en del av den.

Kontaktperson:
Emmeli Smedelid 076-244 53 33