Du är här:Start > Om oss > Länkar > Konfirmation

Länktips

Här följer några länkar till församlingar, organisationer och annat matnyttigt som nämns på vår hemsida eller som vi vill tipsa om.
Länkarna öppnas i ett nytt fönster.

Svenska Alliansmissionen
Fredstorgskyrkan, Aneby
Svenska Kyrkan, Aneby pastorat
Korskyrkan, Aneby
Folk och Språk
HCJB - Reach Beyond
SAM-hjälp
Heligt rum - 10 min i bön, här och nu, vid datorn
Mimmi Aronsson Vogt, som har tagit de flesta bilderna på vår sida
Vidare till intern sida för gudstjänstplanering

Finns Gud? Skapelse eller Big Bang? Vad händer efter döden? Varför är Jesus viktig? Vem är den Helige Ande? Dessa och många andra frågor tar vi upp i konfirmandundervisningen.

Den som går i åk 8 är välkommen att vara med. Som regel är det konfa en eftermiddag efter skolan i månaden, samt en lördag per månad. Två hajker är det också. En på hösten och en på våren. Hajken på våren brukar vara på Gullbrannagården tillsammans med 250 andra konfirmander. En deltagaravgift som täcker bland annat mat och logi på hajkerna kommer att tas ut.

Konfirmandundervisningen sker gemensamt med Allianskyrkan och Korskyrkan i Aneby. Det är lärare från båda kyrkorna.

Välkommen!