Du är här:Start > Om oss > Bidra > Syföreningen

Bidra

Församlingen är en gemenskap där många bidrar med sin personlighet och sina gåvor. Vill du vara med som en aktiv del i vår gemenskap så finns det många möjligheter.

Vi har smågrupper - basgrupper - som träffas regelbundet för gemenskap, samtal och bön.

Du är välkommen på våra gudstjänster och samlingar då vi tillsammans fördjupar oss i tron genom bön, sång och musik samt undervisning från Bibeln.

Vill du engagera dig i någon av våra aktiviteter får du gärna höra av dig till oss. Mailadresser och telefonnummer finns på kontaktsidan.

Syföreningen

I församlingen syförening är vi c:a 20 st kvinnor som brukar träffas varannan onsdag hemma hos varandra. Det brukar vara en mycket trevlig stund där vi dricker kaffe, pratar och handarbetar. Varje samling avslutas alltid med en liten andakt. Våra handarbeten säljs sedan på den Missionsauktion som vi arrangerar varje höst och ger på så sätt ett bidrag till församlingens arbete.

Är Du intresserad av att komma med, ring:
Barbro Fritz, 0380 - 40246
Maj-Britt Johansson, 0380 - 40894