Mötesplats Sickla

Sickla heter området där Stockholm och Nacka möts i Stockholms sydöstra hörn. Det var under lång tid dominerat av industrin, men de senaste åren har området genomgått en förvandling. Numera är det en dynamisk och växande stadsdel med boende, köpcenter och allt som hör till.

Pionjärarbetet i Sickla kommer att avslutas under våren 2020. Efter flera års arbete har både SAM och Alliansförsamlngen i Älta beslutat att låta arbetet avslutas.
Läs gärna den senaste hälsningen från Mikael och Kristina Nilsson, som ansvarat för arbetet. Den finns att läsa här.

Syföreningen

I församlingen syförening är vi c:a 20 st kvinnor som brukar träffas varannan onsdag hemma hos varandra. Det brukar vara en mycket trevlig stund där vi dricker kaffe, pratar och handarbetar. Varje samling avslutas alltid med en liten andakt. Våra handarbeten säljs sedan på den Missionsauktion som vi arrangerar varje höst och ger på så sätt ett bidrag till församlingens arbete.

Är Du intresserad av att komma med, ring:
Barbro Fritz, 0380 - 40246
Maj-Britt Johansson, 0380 - 40894