Mötesplats Sickla

Sickla heter området där Stockholm och Nacka möts i Stockholms sydöstra hörn. Det var under lång tid dominerat av industrin, men de senaste åren har området genomgått en förvandling. Numera är det en dynamisk och växande stadsdel med boende, köpcenter och allt som hör till.

I detta område pågår ett församlingsgrundande projekt inom SAM som vi är med och stöder. Läs gärna mer om Mötesplats Sickla på deras hemsida eller på facebook.

Söndagsklubben

Barnen har sin egen gudstjänst på söndag förmiddag. Söndagsklubben är till för barn från ungefär fyra års ålder och uppåt. Samlingen är i kyrkans ungdomslokaler. Det är sång, lek och pyssel. Men det viktigaste i söndagsklubben är undervisning från Bibeln.

Söndagsklubbens hösttermin börjar i september och slutar med en julfest ett par veckor före jul. Vårterminen börjar i mitten av januari, och så blir det sommarfest någon gång i maj månad. Någon gång per månad är söndagsklubbsbarnen tillsammans med de vuxna på gudstjänsten, ibland hela gudstjänsten och ibland en del av den.

Kontaktperson:
Emmeli Smedelid 076-244 53 33