Mötesplats Sickla

Sickla heter området där Stockholm och Nacka möts i Stockholms sydöstra hörn. Det var under lång tid dominerat av industrin, men de senaste åren har området genomgått en förvandling. Numera är det en dynamisk och växande stadsdel med boende, köpcenter och allt som hör till.

I detta område pågår ett församlingsgrundande projekt inom SAM som vi är med och stöder. Läs gärna mer om Mötesplats Sickla på deras hemsida eller på facebook.

Finns Gud? Skapelse eller Big Bang? Vad händer efter döden? Varför är Jesus viktig? Vem är den Helige Ande? Dessa och många andra frågor tar vi upp i konfirmandundervisningen.

Den som går i åk 8 är välkommen att vara med. Som regel är det konfa en eftermiddag efter skolan i månaden, samt en lördag per månad. Två hajker är det också. En på hösten och en på våren. Hajken på våren brukar vara på Gullbrannagården tillsammans med 250 andra konfirmander. En deltagaravgift som täcker bland annat mat och logi på hajkerna kommer att tas ut.

Konfirmandundervisningen sker gemensamt med Allianskyrkan och Korskyrkan i Aneby. Det är lärare från båda kyrkorna.

Välkommen!