Du är här:Start > Mission > Syföreningen

Hjärta för mission

Aneby Alliansförsamling vill gärna vara med och sprida budskapet om Jesus över vår jord. Vi är därför engagerade i både sociala biståndsprojekt och kristen förkunnelse på andra platser än i Aneby.
Vårt sociala engagemang kanaliseras främst genom Ge för livet. Vi ordnar också en klädinsamling varje höst och vår som förmedlas via SAM-hjälp till de forna öst-staterna.

Vi har en missionsfond för ungdomar.

Vi samarbetar med Svenska Alliansmissionen när det gäller missionsarbete i andra länder. Tillsammans med andra församlingar inom SAM är vi med och stödjer olika missionsprojekt. Klicka nedan, så hittar du mer information

Syföreningen

I församlingen syförening är vi c:a 20 st kvinnor som brukar träffas varannan onsdag hemma hos varandra. Det brukar vara en mycket trevlig stund där vi dricker kaffe, pratar och handarbetar. Varje samling avslutas alltid med en liten andakt. Våra handarbeten säljs sedan på den Missionsauktion som vi arrangerar varje höst och ger på så sätt ett bidrag till församlingens arbete.

Är Du intresserad av att komma med, ring:
Barbro Fritz, 0380 - 40246
Maj-Britt Johansson, 0380 - 40894