Radiomission i Östeuropa

Sture Nordquist

Sture arbetar tillsammans med SAM och Reach Beyond, tidigare HCJB Global, för att med hjälp av media sprida evangeliet. Sture vill vara en resurs som hjälper lokala samarbetspartners att göra ett bättre jobb. Radioprogram produceras av medarbetare i bl.a. Tjuvasjien i Ryssland. Vidare handlar det om radioutbildningar, radiokonferenser, studioprojekt och undervisning i församlingar. Sture bor med sin fru Karin i Dala-Järna men jobbar in i Ryssland och flera andra länder i bl.a. OSS.

I många länder finns det väldigt lite utbud av inspelad kristen musik. Hur gör man då ett radioprogram om det inte finns musik? Sture jobbar därför med många olika studioprojekt för att det ska finnas studior där det är möjligt att spela in kristen musik och kristna radioprogram.

Det senaste nyhetsbrevet med information från Sture Norquist hittar du här.

Skålö 710
780 51 Dala-Järna
0281-20020
E-post: sture.nordquist(at)reachbeyond.se

Syföreningen

I församlingen syförening är vi c:a 20 st kvinnor som brukar träffas varannan onsdag hemma hos varandra. Det brukar vara en mycket trevlig stund där vi dricker kaffe, pratar och handarbetar. Varje samling avslutas alltid med en liten andakt. Våra handarbeten säljs sedan på den Missionsauktion som vi arrangerar varje höst och ger på så sätt ett bidrag till församlingens arbete.

Är Du intresserad av att komma med, ring:
Barbro Fritz, 0380 - 40246
Maj-Britt Johansson, 0380 - 40894