Radiomission i Östeuropa

Sture Nordquist

Sture arbetar tillsammans med SAM och Reach Beyond, tidigare HCJB Global, för att med hjälp av media sprida evangeliet. Sture vill vara en resurs som hjälper lokala samarbetspartners att göra ett bättre jobb. Radioprogram produceras av medarbetare i bl.a. Tjuvasjien i Ryssland. Vidare handlar det om radioutbildningar, radiokonferenser, studioprojekt och undervisning i församlingar. Sture bor med sin fru Karin i Dala-Järna men jobbar in i Ryssland och flera andra länder i bl.a. OSS.

I många länder finns det väldigt lite utbud av inspelad kristen musik. Hur gör man då ett radioprogram om det inte finns musik? Sture jobbar därför med många olika studioprojekt för att det ska finnas studior där det är möjligt att spela in kristen musik och kristna radioprogram.

Det senaste nyhetsbrevet med information från Sture Norquist hittar du här.

Skålö 710
780 51 Dala-Järna
0281-20020
E-post: sture.nordquist(at)reachbeyond.se

Söndagsklubben

Barnen har sin egen gudstjänst på söndag förmiddag. Söndagsklubben är till för barn från ungefär fyra års ålder och uppåt. Samlingen är i kyrkans ungdomslokaler. Det är sång, lek och pyssel. Men det viktigaste i söndagsklubben är undervisning från Bibeln.

Söndagsklubbens hösttermin börjar i september och slutar med en julfest ett par veckor före jul. Vårterminen börjar i mitten av januari, och så blir det sommarfest någon gång i maj månad. Någon gång per månad är söndagsklubbsbarnen tillsammans med de vuxna på gudstjänsten, ibland hela gudstjänsten och ibland en del av den.

Kontaktperson:
Emmeli Smedelid 076-244 53 33