Radiomission i Östeuropa

Sture Nordquist

Sture arbetar tillsammans med SAM och Reach Beyond, tidigare HCJB Global, för att med hjälp av media sprida evangeliet. Sture vill vara en resurs som hjälper lokala samarbetspartners att göra ett bättre jobb. Radioprogram produceras av medarbetare i bl.a. Tjuvasjien i Ryssland. Vidare handlar det om radioutbildningar, radiokonferenser, studioprojekt och undervisning i församlingar. Sture bor med sin fru Karin i Dala-Järna men jobbar in i Ryssland och flera andra länder i bl.a. OSS.

I många länder finns det väldigt lite utbud av inspelad kristen musik. Hur gör man då ett radioprogram om det inte finns musik? Sture jobbar därför med många olika studioprojekt för att det ska finnas studior där det är möjligt att spela in kristen musik och kristna radioprogram.

Det senaste nyhetsbrevet med information från Sture Norquist hittar du här.

Skålö 710
780 51 Dala-Järna
0281-20020
E-post: sture.nordquist(at)reachbeyond.se

Finns Gud? Skapelse eller Big Bang? Vad händer efter döden? Varför är Jesus viktig? Vem är den Helige Ande? Dessa och många andra frågor tar vi upp i konfirmandundervisningen.

Den som går i åk 8 är välkommen att vara med. Som regel är det konfa en eftermiddag efter skolan i månaden, samt en lördag per månad. Två hajker är det också. En på hösten och en på våren. Hajken på våren brukar vara på Gullbrannagården tillsammans med 250 andra konfirmander. En deltagaravgift som täcker bland annat mat och logi på hajkerna kommer att tas ut.

Konfirmandundervisningen sker gemensamt med Allianskyrkan och Korskyrkan i Aneby. Det är lärare från båda kyrkorna.

Välkommen!