Du är här:Start > Mission > Söndagsklubben

Hjärta för mission

Aneby Alliansförsamling vill gärna vara med och sprida budskapet om Jesus över vår jord. Vi är därför engagerade i både sociala biståndsprojekt och kristen förkunnelse på andra platser än i Aneby.
Vårt sociala engagemang kanaliseras främst genom Ge för livet. Vi ordnar också en klädinsamling varje höst och vår som förmedlas via SAM-hjälp till de forna öst-staterna.

Vi har en missionsfond för ungdomar.

Vi samarbetar med Svenska Alliansmissionen när det gäller missionsarbete i andra länder. Tillsammans med andra församlingar inom SAM är vi med och stödjer olika missionsprojekt. Klicka nedan, så hittar du mer information

Söndagsklubben

Barnen har sin egen gudstjänst på söndag förmiddag. Söndagsklubben är till för barn från ungefär fyra års ålder och uppåt. Samlingen är i kyrkans ungdomslokaler. Det är sång, lek och pyssel. Men det viktigaste i söndagsklubben är undervisning från Bibeln.

Söndagsklubbens hösttermin börjar i september och slutar med en julfest ett par veckor före jul. Vårterminen börjar i mitten av januari, och så blir det sommarfest någon gång i maj månad. Någon gång per månad är söndagsklubbsbarnen tillsammans med de vuxna på gudstjänsten, ibland hela gudstjänsten och ibland en del av den.

Kontaktperson:
Emmeli Smedelid 076-244 53 33

Mer information

Emmeli  Smedelid

0380 - 409 03
076 - 24 45 333
esmedelid@gmail.com

För medlemmar

Här kan du logga in med e-post och lösenord...