Du är här:Start > Aktiviteter > Konfirmation

Vem är Gud? Finns det liv efter döden? Varför tillåts sjukdom och ondska? Vad är meningen med livet?

Konfirmation - för dig som går i årskurs 8.
Oavsett om du tror på Gud eller inte är du välkommen att haka på konfan!
Vi träffas under två terminer, lär oss mer om kristen tro, livet och om oss själva.
Vi vill skapa utrymme för dina frågor och funderingar.

Höstens konfirmation drar igång i september. Är du sugen på att vara med eller vill veta mer? Hör av dig till ungdomsledare Karl-Petter tel 076 049 97 54.

Utöver veckoträffarna åker vi på övernattning och utflykter i närområdet samt på konfaläger till Gullbrannagården utanför Halmstad. Konfirmationen kostar ingenting men särskilda kostnader tillkommer vid våra utflykter. Detta ska dock inte hindra någon från att delta. Har du svårt att betala löser vi det tillsammans. Konfirmationen sker tillsammans med Allianskyrkan och Korskyrkan.